In STACK gaat duurzaamheid hand in hand met smart living. Thermostaat, rookmelder en videofoon zijn te bedienen met een smartphone. Zo kunnen bewoners, als zij thuis zijn of op afstand, de temperatuur in hun huis regelen.
De hoofdentree van de centrale hal op de begane grond is keyless.

Compleet & Comfortabel

ALGEMEEN
Dat is prettig thuiskomen: STACK beschikt over een eigen stallingsgarage met een capaciteit van 84 voertuigen en twee autoliften. In de eigen fietsenstalling kunnen zo’n 150 fietsen worden geparkeerd. Het gebouw  beschikt verder over twee personenliften. De woningen in STACK worden hoogwaardig afgewerkt en opgeleverd met luxe badkamer.

BADKAMER
Elke woning wordt compleet opgeleverd met luxe badkamer. Het sanitair is van Villeroy & Boch, de kranen zijn van Hansgrohe.

DUURZAAM EN SMART
STACK staat voor duurzaam en smart wonen. Alle woningen hebben een zeer laag energieverbruik. Ook het gebouw is klaar voor de toekomst. Het opladen van elektrische auto’s kan optioneel gekozen worden. In de fietsenstalling en externe bergingen zijn tevens oplaadpunten voor e-bikes.

 

ELEKTRISCH KOKEN
STACK is all -electric. Ook koken gebeurt elektrisch, bijvoorbeeld door middel van inductie. Dit geeft de keuken bovendien een mooie, strakke uitstraling. Daarnaast zijn inductieplaten ook gemakkelijk schoon te maken.

COMFORTABELE VERWARMING EN KOELING
STACK is straks aangesloten op stadsverwarming en koeling, een schonere vorm van verwarming die tevens CO2 bespaart. Stadsverwarming maakt gebruik van de warmte die vrijkomt bij bijvoorbeeld de verbranding van afval of het opwekken van stroom. Alle woningen van STACK krijgen vloerverwarming en koeling:
heerlijk comfortabel en zeer energiezuinig. De woningen voelen niet alleen ’s winters prettig aan, maar hebben ook ’s zomers een zeer aangenaam binnenklimaat.