Image

Feedback Co-creation

We of Blauwhoed believe in co-creation: jointly creating a plan for a new house, building, street or neighborhood. On June 21th, the co-creation session for Stack took place.

We welcomed many people who, in response to several panels, shared their thoughts on this new residential tower. For example, we discussed the floor plans, how large the future residences should be, what floor future residents prefer to live on. Furthermore, we talked about the importance of sustainability and how SMART the new residences should be. We received many responses and made an inventory of the results. Below a short summary of the responses we received and a small impression of the event:

Image
Image
Image

A selection of the responses:

 

General:
– View is more important than orientation to the sun
– Location of residence is more important than its height
– ‘Pier connoisseurs’ prefer semi-indoor balconies
– Many people were interested in sustainability
– Don’t forget the charging points for electric cars
– Smart applications in residence popular
– Keyless entry is a must
– Parcel delivery box would be an added advantage
– Collective bicycle shed necessary, including separate storage outside residence
– Space for own car
– Car sharing would be a great addition

 

Residences:
– Preference for glass from floor to ceiling
– Preference for walk-in shower instead of bath
– Additional storage/pantry in apartment much in demand
– Offer residences with both loft and traditional layout
– Blinds on the inside
– Spatial outer areas with sufficient privacy
– High interior doors and high ceilings
– Floor cooling and heating, entirely contemporary

 

We will try to incorporate this feedback in the final design to the extent possible. As it now appears, sale will start in the autumn of 2018. The closer we get to the start of the sale, the more information about the residences will be available on the website.