Inschrijven & Toewijzen

 

Inschrijven

Bekijk de actuele stand van verkoop de aanbodpagina en/of neem contact op met een van onze makelaars over de beschikbaarheid van de bouwnummers.

Op de aanbodpagina vind je alle bouwnummers die in verkoop zijn. Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende status en verkoopinformatie inzien. Heb je je favoriete bouwnummer(s) gekozen en wil je in aanmerking komen voor één van de woningen? Schrijf je dan in of neem direct contact op met een van onze makelaars.

BEN JE NIEUW? 
Vul dan eerst op de belangstellingspagina het formulier in. Vervolgens ontvang je een bericht om een persoonlijk account aan te maken. Zodra je dat gedaan hebt en ingelogd bent zie je in het menu het inschrijfformulier staan. Volg alle stappen van het formulier en als je tevreden bent kun je het formulier ondertekenen en versturen. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

LET OP: het kan zijn dat het bericht om je account te activeren in je ongewenste mail terecht komt!

Indien je al een account hebt, dan kun je gewoon inloggen en vanuit daar het formulier invullen.

Toewijzen

De toewijzing is reeds geweest, alle woningen zijn toegewezen. Onder staande procedure geldt indien er een bouwnummer beschikbaar komt. Indien er geen kandidaten meer zijn, bekijken wij de reservekandidaten of mensen die zich bij een van de makelaars gemeld hebben.

TOEWIJZING:
Kort na de sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen. De woningen worden toegewezen op basis van financiële gegevens en de aangegeven woningvoorkeuren. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in. Krijg je een woning toegewezen dan neemt één van de betrokken makelaars contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. De overige kandidaten ontvangen een email waarin staat dat ze voor nu geen woning toegewezen krijgen.

Als er vanuit de doorgegeven voorkeuren geen bouwnummer meer beschikbaar is dan wordt je op de reservelijst geplaatst. Valt een optant af, dan biedt de makelaar de woning opnieuw aan op basis van de reservelijst, mits het vrijgevallen bouwnummer als voorkeur is opgegeven.

Verkoopgesprekken

Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er zo spoedig een eerste gesprek ingepland met de desbetreffende makelaar. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Tevens neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek staat de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst in jouw persoonlijke account. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

TEKENAFSPRAKEN
Na dit verkoopgesprek wordt de tekenafspraak ingepland. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen. Het ondertekenen gaat digitaal. Betekent dat je dit ook vanuit huis kan doen.

PLANNING
Indien de verkoop goed verloopt en er aan alle voorwaarden is voldaan kan er gebouwd worden. De planning voor start bouw is nu 2e kwartaal van 2022. De woningen worden naar verwachting in het laatste kwartaal van 2024 opgeleverd.

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale woning in STACK!