EEN FIJNE PLEK VLAKBIJ HARTJE ROTTERDAM

Met de herontwikkeling van de Lloydpier en Müllerpier behoudt het Lloydkwartier haar karakteristieke sfeer uit het verleden.
Tegelijkertijd is het een fijne plek om te wonen, te verblijven en te recreëren. Ondanks de nabijheid van het centrum is het
Lloydkwartier een rustige omgeving waar bewoners elkaar kennen.

Müllerpier vs Centrum

HET LLOYDKWARTIER, EEN CREATIEVE EN DYNAMISCHE PLEK IN ROTTERDAM

Eigentijdse hangouts, het Maaspodium, populaire cafés en restaurants, sportclubs, Albert Heijn, basisscholen, middelbare scholen, kinderdagverblijven, het Park, je hebt in het Lloydkwartier echt alles in de buurt. Hier woon je rustig, op een stoere plek, met de stad heel dichtbij.

De Lloydpier en naastgelegen Mullerpier vormen samen één van de meest waterrijke wijken van Rotterdam centrum: het Lloydkwartier. Het zicht op het water, de mix van architectuur, chique, ontspannen en stoere hotspots en de drukte op het water vervelen nooit en geven de wijk een dynamische karakter.

Een inspirerende plek om te wonen, te werken, uit te gaan en te ontspannen. En dat alles op 5 minuten fietsen van het centrum, het Oude Westen en Delfshaven en 7 minuten rijden van de Ring Rotterdam. Bovendien kun je met het openbaar vervoer ook heel goed uit de voeten van en naar het Lloydkwartier. Én met de watertaxi natuurlijk!