Nieuws STACK

Middels onze nieuwsberichten houden we je up-to-date over het laatste nieuws van STACK.

 • April 2019
  Terugblik Woonbeurs

  De Woonbeurs Rotterdam + Regio is zeer goed bezocht en voor Stack was dit een succes. Middels de maquette en een grote afbeelding van de toren met de huidige bebouwing erbij hebben veel mensen kennis gemaakt met Stack. Daarnaast zijn zowel de Mullerpier als de mogelijke uitzichten vanuit Stack gepresenteerd in een film. Zo zie je dat wonen op de Mullerpier echt wonen in de luwte van het centrum is.

  Bekijk hier het filmpje
  Image
 • maart 2019
  Kom naar Woonbeurs Rotterdam

  Op zaterdag 16 en zondag 17 maart vindt de jaarlijkse Woonbeurs weer plaats in het WTC in Rotterdam. Wij praten je graag bij over het ontwerp van Stack met 73 appartementen en 6 eengezinswoningen.  Kom naar onze stand en beleef het uitzicht vanaf 70 meter hoogte en ontvang meer informatie over planning en prijzen.  In het kort: Wanneer:    16 en 17 maart Hoe laat:    12.00-17.00 uur Waar:         WTC Rotterdam 

 • Juli 2018
  Terugkoppeling co-creatie avond

  21 juni vond er een co-creatie sessie plaats. Hierbij waren veel geïnteresseerden aanwezig die de eerste uitwerkingen van de plannen hebben gezien. We hebben hun woonwensen en vragen gehoord en zijn nu bezig om zoveel als mogelijk alle opmerkingen en wensen mee te nemen in het ontwerp.

  terugkoppeling co-creatie avond
 • September 2018
  Update: Voorlopig Ontwerp Stack

  In de zomer is er hard doorgewerkt aan de plannen voor de nieuwe landmark in het Lloydkwartier, waardoor er nieuwe schetsen zijn en meer informatie over de verschillende soorten woningen.

  meer informatie voorlopig ontwerp
 • Oktober 2018
  Interview architect

  Binnenkort schittert er een eigenzinnige eyecatcher aan de Rotterdamse horizon. Stack wordt de nieuwe luxe woontoren op de Müllerpier, ontworpen door CONIX RDBM Architects en ontwikkeld door Blauwhoed en AM. Zal Stack ons verrassen? Absoluut, garandeert Mira Gajic. De architecte en head of design bij CONIX RDBM Architects steekt enthousiast van wal.

  Lees ons interview met de architect
 • November 2018
  Veel belangstelling voor inspiratiebijeenkomst Rotterdam West

  De inspiratiebijeenkomst van Wonen in Rotterdam op dinsdag 30 oktober jl. was een groot succes. Tijdens de avond in het Sparta Stadion kregen bezoekers een goed beeld over het wonen in Delfshaven. Ook Stack was aanwezig!

  Impressie van de inspiratiebijeenkomst
 • December 2018
  Monumentale kunst vindt nieuwe plek in Stack

  De muurschildering, "Kinderen in het bos" van Dolf Henkes, die eerder de muur sierde van het oude Dijkzigt ziekenhuis vindt een nieuwe plek in Stack. Het voormalig Dijkzigt ziekenhuis, nu bekend als Erasmus MC, wordt binnenkort gesloopt en zo blijft de wederopbouw kunst bewaard. De muurschildering (4 bij 7 meter) krijgt een plek in de ruime entreehal. Voordat het zover is moet deze eerst nauwkeurig en precies verwijderd worden van de muur. Dit gebeurt met de zogenoemde strappo methode. De muurschildering wordt in delen opgeslagen en het duurt nog zeker tot 2021 voordat het kunstwerk weer te bewonderen is. Bewoners en bezoekers van Stack kunnen bij binnenkomst straks genieten van deze prachtige muurschildering.

  Het hele verhaal vind je hier