Eyecatcher aan de Rotterdamse horizon

Binnenkort schittert er een eigenzinnige eyecatcher aan de Rotterdamse horizon; STACK. Deze nieuwe luxe woontoren op de kop van de Müllerpier, ontworpen door CONIX RDBM Architects en ontwikkeld door Blauwhoed en AM, gaat iedereen verrassen.

Ontwerp

STACK wordt een uniek landmark voor de stad. Dankzij de uitgesproken architectuur vormt het gebouw één geheel met het havengebied. Typisch voor de Müllerpier is de compositie van bouwblokken, wat ook terug komt in het ontwerp van STACK. Hierdoor ontstaat er een ideale mix van klein- en grootschaligheid met afwisselende hoogteniveaus. Daarnaast sluit het gevelmateriaal naadloos aan bij de kleuren en nuances die op de pier terugkomen. Het gebouw is dan wel een eyecatcher, maar rust en harmonie met de omgeving blijven essentieel. Dankzij dit samenspel met de omgeving wordt STACK een silhouet in beweging.

 

 

 

Het silhouet bepaalt het woningaanbod

STACK is de nieuwste woontoren van Rotterdam op het uiterste puntje van de Müllerpier. De 70 meter hoge toren met 22 verdiepingen wordt hoogwaardig afgewerkt. En dat gevoel van luxe begint al bij de ruime hoge entree; de lobby van glas geeft toegang tot appartementen. Het gebouw beschikt over een gezamenlijke fietsenstalling met plek voor ruim 100 fietsen. Verder beschikt bijna elke woning over een eigen externe berging die per lift bereikbaar is.