Oceaanschepen vertrokken, het herkenbare karakter bleef

Met de ontwikkeling van STACK is de metamorfose van de Müllerpier compleet. Op deze plek meerden ooit oceaanschepen af en aan. Van ruig havengebied veranderde de Müllerpier vanaf eind vorige eeuw in een van de mooiste woonlocaties in Rotterdam.

Met de herontwikkeling van de Lloydpier en Müllerpier behoudt het Lloydkwartier haar karakteristieke sfeer uit het verleden en is het tegelijkertijd een plek om te wonen, verblijven en recreëren. Ondanks de nabijheid van het centrum is het een rustige omgeving waar bewoners elkaar kennen.

Meer weten over het Lloydkwartier?
Image
Image
Image

Alles in de buurt

STACK

Wie in STACK woont, heeft alles in de buurt en hartje Rotterdam dichtbij: op slechts 10 minuten fietsen. Het openbaar vervoer is op loopafstand, net als winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de buurt is ook een basisschool gevestigd en een theater voor jong publiek: het Maaspodium. In de buurt zijn verder verschillende leuke horecazaken te vinden, zoals STROOM, Café Verhip en Restaurant Goud. In het Park aan de overkant van het water worden regelmatig festivals en evenementen georganiseerd. Het oudste park van Rotterdam is ook ideaal voor een rondje hardlopen en een heerlijke plek voor een zomerse picknick of barbecue. Ook vlakbij: sportcomplex Lloyd Multiplein. Op meerdere voetbal- en basketbalvelden kun je naar hartenlust sporten.

Image